UtilDeco

Cea mai mare unitate protejata autorizata la nivel national

UtilDeco este cea mai mare unitate protejata autorizata la nivel national, fiind pionier in economie sociala din 2008 si singurul model de buna practica recunoscut de Uniunea Europeana in Romania.

Gandeste-te la orice produs ai achizitionat pentru compania ta in ultimul an si cati bani ai cheltuit pentru asta. Acum, imagineaza-ti ca poti redirectiona taxa pe dizabilitate pe care o platesti oricum in fiecare luna catre bugetul de stat si ca in schimb noi iti vom oferi acele produse.

Orice firma cu peste 50 de angajati plateste lunar 725 RON x (4% din total angajati) la buget ca taxa pe dizabilitate. Daca lucrezi cu UtilDeco poti investi aceasta taxa in propria ta afacere!

Click pentru vizualizare brosura UtilDeco 2017

UtilDeco are un numar de 75 de angajati, din care peste 30 sunt tineri cu dizabilitati, o parte provenind din sistemul de protectie al copilului.

Avantajele oferite de UtilDeco

  • Poți face achiziții de produse și servicii de la unitatea protejată UtilDeco în cuantumul sumei pe care o achită orice angajator cu peste 50 de salariați și care nu are 4% angajate persoane cu dizabilități. Această taxă este obligatorie și trebuie virată la bugetul de stat în fiecare lună, conform Legii 448 / 2006.
  • UtilDeco înseamnă un plus de valoare socială pentru că fiecare comandă susține continuitatea locului de muncă a peste 30 de persoane cu dizabilități, fiind nu numai o afacere, ci și un act de responsabilitate socială.
  • Pionier în economie socială încă din 2008, modelul de angajare protejată UtilDeco a fost recunoscut și    publicat ca exemplu de bună practică pe site-ul Comisiei Europene la secțiunea Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune (singurul model de bună practică din România) – Pentru detalii http://www.goo.gl/jACM58.

UtilDeco investește anual 100 % din profitul obținut din activitatea economică pentru:

 

1) Crearea și menținerea locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilități;

2) Formare profesională continuă (peste 300 de persoane);

3) Consiliere și orientare profesională (peste 500 de persoane);

4) Servicii sociale și de prevenire oferite în comunitate (peste 1000 de persoane).

Servicii UtilDeco

  • Arhivare și depozitare
  • Croitorie și personalizare
  • Tipografie și legătorie
  • Intermediere de produse și servicii

 

Detalii: www.utildeco.ro / www.depozitarhivare.ro

Datele de contact ale Departamentului comercial sunt: tel. 0232 275568, email: comenzi[@]utildeco.ro

Comentarii Facebook
Luni - Vin: 8:00 - 17:00

1 review

  1. Tot ce ai nevoie pentru a face business-ul tau!

    Colaborand cu UtilDeco faci o economie importanta la buget – in schimbul “taxei de handicap” (datorata statului pentru neangajarea de persoane cu handicap conform Legii 448/2006).

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *