FACI ANGAJĂRI?

Dacă ești de părere că diversitatea ne face puternici și crezi cu adevărat în potențialul fiecărui angajat, atunci a oferi un loc de muncă unei persoane cu dizabilități nu poate decât să îți întărească aceste convingeri. UnitatiProtejate.ro te ajută să recrutezi și să angajezi persoane cu dizabilități în cadrul companiei tale, indiferent de numărul actual de angajați. Trimite-ne oferta ta, iar noi o vom publica pe site-ul nostru și o vom transmite persoanelor din baza noastră de date.

Apasă butonul „Oferta ta” pentru a publica anunțurile de angajare. Membrii echipei noastre se vor asigura că acestea vor fi publicate în maxim 24 de la primirea mesajului.

*Apăsând butonul de mai sus, vei fi redirecționat către o nouă pagină.

AVANTAJELE ANGAJĂRII PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI

 

Recrutarea și angajarea persoanelor cu dizabilități sau a celor care provin din medii vulnerabile poate aduce multe beneficii, atât pentru angajat, cât și pentru angajator. Pe lângă impactul pozitiv pe care un loc de muncă îl poate avea în viața unei persoane cu dizabilități, angajarea ei poate arăta angajamentul companiei față de diversitate și incluziune și poate îmbunătăți imaginea publică a acesteia. Persoanele cu dizabilități sunt adesea recunoscătoare pentru oportunitățile de muncă și sunt mai puțin probabil să părăsească postul, ceea ce pentru orice companie înseamnă loialitate și angajament asumat. De asemenea, persoanele cu dizabilități pot fi mai bine înțelese de către clienții cu dizabilități, fapt ce poate oferi o perspectivă unică asupra nevoilor acestora.

%

DIVERSITATE A FORȚEI DE MUNCĂ

%

LOIALITATE ȘI ANGAJAMENT FAȚĂ DE ANGAJATOR

%

ÎMBUNĂTĂȚIREA IMAGINII PUBLICE

%

SATISFACȚIA CLIENȚILOR

CAUȚI UN LOC DE MUNCĂ?

Indiferent de dizabilitățile tale, pentru noi ești unic și valoros și credem că ai multe de oferit. Îți oferim oportunități de angajare și dezvoltare profesională adaptate nevoilor tale, astfel încât să îți poți atinge potențialul maxim. UnitatiProtejate.ro te va ajuta să îți găsești un loc de muncă și va recomanda CV-ul tău companiilor cu care colaborăm. Fă primii pași spre un viitor nou, alături de noi.

Apasă butonul „Depune CV” pentru a-ți depune CV-ul pe site-ul nostru. Membrii echipei noastre se vor asigura că acestea vor fi publicate în maxim 24 de la primirea mesajului.

*Apăsând butonul de mai sus, vei fi redirecționat către o nouă pagină.