Te rugăm să folosești formularul de contact de mai jos pentru orice clarificări sau informații ai nevoie privind colaborarea cu unitățile protejate autorizate. De asemenea, ne poți contacta telefonic, prin email sau prin intermediul canalelor noastre de Social Media.

Trimite-ne un mesaj

UnitatiProtejate.ro

București, România

Telefon

+40721189933

Email

Social Media

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este o unitate protejată autorizată?

O unitate protejată autorizată este o organizație care oferă diverse produse sau servicii și care are în structura sa angajați cu dizabilități sau alte categorii de persoane vulnerabile, cum ar fi veteranii sau persoanele cu nevoi speciale.

Care sunt beneficiile colaborării cu o unitate protejată autorizată?

Colaborarea cu o unitate protejată autorizată poate aduce companiei dvs. beneficii multiple, cum ar fi sprijinirea dezvoltării responsabilității sociale corporative, promovarea diversității și incluziunii, precum și sprijinirea angajării persoanelor cu dizabilități și a altor categorii vulnerabile.

Ce tipuri de produse sau servicii oferă o unitate protejată autorizată?

Unitățile protejate autorizate pot oferi o gamă largă de produse și servicii, inclusiv servicii de curățenie, catering, design grafic, dezvoltare software, ambalare și etichetare, servicii de call center și multe altele.

Care este procesul de achiziție a produselor sau serviciilor oferite de o unitate protejată autorizată?

Procesul de achiziție a produselor sau serviciilor oferite de o unitate protejată autorizată este similar cu orice altă achiziție de produse sau servicii, cu excepția faptului că trebuie să luați în considerare aspecte specifice legate de certificările și experiența unităților protejate autorizate.

Cum este garantată calitatea produselor sau serviciilor oferite de o unitate protejată autorizată?

Calitatea produselor sau serviciilor oferite de o unitate protejată autorizată este garantată prin verificarea și respectarea standardelor de calitate specifice pentru produsele sau serviciile oferite, precum și prin implicarea unor auditori externi sau verificatori independenți.

Ce documente trebuie să verificați înainte de a achiziționa bunuri sau servicii de la o unitate protejată autorizată?

Înainte de a achiziționa produse sau servicii de la o unitate protejată autorizată, trebuie să verificați documentele care atestă certificările, experiența și calificarea unității protejate autorizate, precum și documentele specifice legate de produsele sau serviciile achiziționate.