POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, folosim și protejăm informațiile cu caracter personal pe care le furnizați prin intermediul website-ului nostru www.unitatiprotejate.ro. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu prezentul acord de confidențialitate.

Colectarea de informații

În timp ce utilizați website-ul nostru, vă rugăm să ne furnizați anumite informații cu caracter personal, cum ar fi numele și adresa de email. Aceste informații pot fi colectate atunci când vă înregistrați pe website, vă abonați la newsletterul nostru sau vă contactați cu noi prin intermediul formularelor de contact.

Utilizarea informațiilor

Informațiile pe care le colectăm pot fi utilizate pentru a vă furniza informații și servicii relevante legate de obiectivele noastre ca organizație. Acestea pot include, dar nu se limitează la, trimiterea de newslettere, oferte și informații despre programele noastre.

Divulgarea informațiilor

Noi nu vindem, nu închiriem și nu comercializăm informațiile cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului nostru. Însă, putem dezvălui informațiile dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care suntem obligați să o facem prin lege sau în cazul în care considerăm că această divulgare este necesară pentru a proteja interesele noastre legale.

Securitatea informațiilor

Noi luăm măsuri adecvate pentru a proteja informațiile cu caracter personal împotriva pierderii, utilizării inadecvate, accesului neautorizat sau divulgării. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin intermediul internetului.

Modificarea acestei politici de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe website-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificare.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@unitatiprotejate.ro.