TERMENI ȘI CONDIȚII

pentru utilizarea site-ului

www.unitatiprotejate.ro

 

  1. Introducere: Acesti termeni și condiții („Termenii”) reprezintă un acord legal între utilizatorul („Utilizatorul”, „Dumneavoastră”) și www.unitatiprotejate.ro („Site-ul”) în ceea ce privește utilizarea Site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul Site-ului. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu utilizați Site-ul.
  2. Definiții: În acest acord, următoarele termeni au semnificația următoare:

„Utilizator” – orice persoană care accesează sau utilizează Site-ul.

„Site” – unitatiprotejate.ro

  1. Conținut și drepturi de proprietate intelectuală: Conținutul Site-ului, inclusiv, fără a se limita la, text, grafică, imagini, fotografii, sunete, muzică, clipuri video, programe și software, precum și orice alte materiale utilizate în cadrul Site-ului sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală și aparțin www.unitatiprotejate.ro sau terților care le-au furnizat.

Este interzisă copierea, reutilizarea, republicarea, distribuirea sau orice altă utilizare a oricărui conținut de pe Site, în absența acordului scris al www.unitatiprotejate.ro sau a proprietarului de drepturi de proprietate intelectuală.

  1. Utilizarea Site-ului: Utilizarea Site-ului este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni. Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate acțiunile sale de pe Site și se angajează să utilizeze Site-ul în conformitate cu toate legile, regulamentele și politicile aplicabile.
  2. Informații personale: Utilizarea informațiilor personale ale Utilizatorilor este reglementată de Politica de Confidențialitate a Site-ului.
  3. Limitarea răspunderii: Site-ul și conținutul acestuia sunt furnizate „așa cum sunt”. www.unitatiprotejate.ro nu face nicio reprezentare sau garanție, expresă sau implicită, referitoare la funcționarea Site-ului, conținutul sau informațiile incluse în acesta, inclusiv, fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau neîncălcare.

În nicio situație www.unitatiprotejate.ro nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere sau daună, inclusiv, fără a se limita la, daune directe, indirecte, speciale, incidentale sau consecințiale, în legătură cu utilizarea sau incapacitatea de utilizare a Site-ului sau a conținutului acestuia, indiferent de cauza sau de teoria juridică, chiar dacă www.unitatiprotejate.ro a fost informată despre posibilitatea unor astfel de daune.

7. Legile aplicabile și jurisdicția: Acești Termeni și orice dispută referitoare la utilizarea Site-ului sunt reglementate și interpretate în conformitate cu legile României. Toate disputele vor fi soluționate de către instanțele judecătorești competente din România.

8. Modificări ale Termenilor: www.unitatiprotejate.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni în orice moment și fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt obligați să consulte această pagină pentru a fi la curent cu Termenii actualizați.

9. Concluzii: Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și să respectați toate legile și regulamentele aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.