DESPRE NOI

UnitatiProtejate.ro este un portal online dedicat unităților protejate autorizate din România, având scopul de a facilita promovarea produselor și serviciilor acestora, în principal în cadrul companiilor cu peste 50 de angajați. În conformitate cu Legea 448/2006 (republicată), există obligativitatea de a asigura angajarea și integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilități sau cu nevoi speciale, în procent de 4% din totalul angajaților, în cazul companiilor cu mai mult de 50 de angajați și de 5% în cazul companiilor cu peste 100 de angajați. Companiile care nu respectă prevederile Legii 448/2006 (republicată) pot fi sancționate cu amenzi și sunt obligate în prezent să plătească o contribuție financiară de solidaritate către fondurile pentru protecția și integrarea persoanelor cu dizabilități sau cu nevoi speciale.

  • ECONOMII PENTRU COMPANIA TA 90% 90%
  • CALITATE ȘI EFICIENȚĂ 92% 92%
  • IMPACT POZITIV 94% 94%
  • IMPLICARE SOCIALĂ 98% 98%
  • DECONTAREA ACHIZIȚIILOR 100% 100%

CREĂM ȘANSE EGALE PENTRU TOȚI

Atunci când tuturor oamenilor li se oferă aceleași oportunități și toți sunt tratați cu egalitate, aceștia își pot dezvolta potențialul și pot contribui activ în societate. Persoanele cu handicap sau care provin din medii vulnerabile pot fi dezavantajate în ceea ce privește șansele lor de a-și dezvolta potențialul și de a-și atinge obiectivele, din cauza discriminării sau a altor factori care le limitează accesul la resursele necesare. Prin urmare, este important să li se ofere sprijin și să li se asigure accesul la aceleași oportunități ca și restul populației. Prin statutul lor, unitățile protejate autorizate (UPA) angajează persoane cu dizabilități sau cu nevoi speciale și oferă acestora oportunități de a-și dezvolta abilitățile si de a-și îmbunătăți stima de sine.

100% din profitul înregistrat de unitățile protejate autorizate este distribuit către crearea de noi locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități și către combaterea discriminării și a altor forme de excludere socială. Fiecare achiziție pe care compania ta o va face de la unitățile protejate autorizate cu care colaborăm va ajuta comunitatea și poate reprezenta un pas mare spre implicarea în responsabilitatea socială. Asigurând transparența totală a profitului reinvestit, unitățile protejate îți vor oferi certitudinea că diversitatea și incluziunea transformă lumea în bine.

ÎȚI OFERIM:

Diversitate și incluziune socială

Angajarea și sprijinirea persoanelor cu nevoi speciale prin intermediul unităților protejate autorizate nu numai că ajută societatea să fie mai incluzivă și diversă, dar și să creeze un impact pozitiv în comunități.

Calitatea și flexibilitatea serviciilor

Ne mândrim cu abilitatea unităților protejate autorizate cu care colaborăm de a se adapta rapid la cerințele clienților și de a oferi soluții personalizate ce reușesc să satisfacă nevoile într-un mod eficient și profesionist.

Acces la subvenții și facilități fiscale

Compania ta va beneficia de deduceri fiscale pentru cheltuielile cu serviciile sau produsele oferite de unitățile protejate autorizate și astfel îți vei putea îndeplini cu succes obiectivele de afaceri pe care ți le-ai propus.

Îmbunătățirea reputației companiei tale

Colaborând cu o unitate protejată autorizată, vei consolida reputația companiei tale prin asumarea responsabilității sociale și sprijinirea diversității și incluziunii. Clienții tăi vor aprecia pozitiv acest lucru.

Colaborarea cu unitățile protejate autorizate poate fi cea mai importantă decizie pe care o iei pentru compania ta. Asigură-te că ai studiat legislația în vigoare și nu ezita să ne contactezi, dacă vrei să descoperi multiplele avantaje ale achizițiilor de la UPA.

LEGISLAȚIE ȘI LINK-URI UTILE

Legea 448 / 2006 (republicată)

Click AICI pentru a citi conținutul Legii 448 / 2006 (republicată), privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Legea 193 / 2020

Click AICI pentru a citi conținutul Legii 193 / 2020 , pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor
cu handicap