SERVICII

Toate servicii prezentate sunt oferite de unități protejate autorizate 100% etice. Fă cele mai inspirate alegeri în afaceri alegând serviciile oferite de partenerii UnitatiProtejate.ro .

ORGANIZĂRI EVENIMENTE

Ai nevoie de o echipă de profesioniști pentru a organiza evenimentul tău? Unitățile protejate autorizate sunt aici să te ajute! Beneficiezi de servicii complete de organizare, inclusiv decor, sonorizare, catering și multe altele, la cele mai bune prețuri de pe piață.

SERVICII DE ARHIVARE

Daca dorești să menții confidențialitatea și integritatea documentelor importante ale companiei tale, atunci nu trebuie sa cauti mai departe. Oferim servicii complete de arhivare, asigurându-ne că documentele tale sunt păstrate în siguranță și că ai acces la ele oricând ai nevoie.

SERVICII DE PRINT

Cauți servicii de print rapide si eficiente? Unitățile protejate autorizate cu care colaborăm vin în întâmpinarea ta oferindu-ți cele mai bune prețuri pentru print-uri de înaltă calitate. Personalizează-ți afacerea și fidelizează-ți clienții, 100 % deductibil! Îți surâde această opțiune?

SERVICII DE RECRUTARE

Alege serviciile de recrutare oferite de unitățile protejate autorizate și beneficiază de o abordare unică și de o echipă dedicată. Angajând persoane cu dizabilități sau care provin din medii vulnerabile, vei contribui la crearea unei societăți mai incluzive, iar compania ta va beneficia de avantaje fiscale importante.

WEBDESIGN

Unitățile protejate autorizate colaboratoare îți oferă servicii profesioniste de webdesign și îți oferă garanția că vei primi un site modern, atractiv și usor de navigat, realizat de o echipă dedicată și eficientă. Beneficiile fiscale și sociale care vin la pachet sunt doar un bonus adițional.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Îți recomandăm serviciile de social media management oferite de unitățile protejate autorizate cu care colaborăm pentru a te bucura de o prezență online adaptată cu succes pieței, cu un conținut relevant și bine gestionat. Vei primi nu doar servicii de top, ci și oportunitatea de a sprijini economia socială.

Te interesează alte servicii pentru compania ta? Trimite-ne un mesaj în care te rugăm să incluzi cât mai multe detalii și în cel mai scurt timp, un membru al echipei UnitatiProtejate.ro te va contacta.